Kompani lider në ndërtim-montim linjash të tensionit të lartë dhe nënstacione

Kompani lider në ndërtim-montim linjash të tensionit të lartë dhe nënstacione

Faqja Kryesore Faqja Kryesore Faqja Kryesore Kush Jemi Ne Aktivitete Njoftime Klientët Tanë Galeria Na Kontaktoni
Mirësevini në DOKO

SH.SH.M.N DOKO është themeluar në 1994 me bashkëpronar Z.Fatbardh Doko dhe Arben Doko të cilët janë dhe administratorë të firmës.

Aktivitete

Aktivitetet kryesore të firmës Doko përfshijnë:

 

    Projektim dhe Ndërtim – Montim Linja të Tensionit të Lartë

   Projektim dhe Ndërtim – Montim Nënstacione të Tensionit të Lartë

   ■ Ndërtim - Montim Hidrocentrale

   ■ Prodhim dhe Montim Tubacione Çeliku të Presioneve të Larta për           Hidrocentrale

   ■ Prodhim Montim Shtylla Tensioni të Lartë

   ■ Prodhim Montim Antena për Telekomunikacion.

   ■ Prodhim Tjegulla me Bazë Çimento

   ■ Prodhim Bojra

   ■ Ndërtime Objekte Civile dhe Industriale

Të reja
Të reja
Të reja
Njoftime

Firma Doko ka filluar ndërtimin e Kompleksit Rezidencial Polifunksional Doko ambjentet e të cilit janë nga më modernet. Shitjet do të fillojnë së shpejti.

Njoftime
Kalendari i aktiviteteve
Kalendari i aktiviteteve
Kalendari i aktiviteteve
Historiku

Copyright © Doko.al 2012. All rights reserved. Design by Eduina Aliçka

Aktivitete Njoftime

Firma Doko ka marrë përsipër rikonstruktimin e kullës së Sahatit të qytetit të Elbasanit në kuadër të 100 vjetorit të pavarësisë. Sponsorizimi është në bashkëpunim me bojrat Doalpaint.