NËNSTACIONE
ELEKTRIKE
Me zbatimin e projekteve të shumta për nënstacionet elektrike, sistemin SCADA, Doko mund të përmbushë çdo kërkesë të investitorit. Lexo më shumë Kontakt
LINJA TË TENSIONIT
TË LARTË
Kompania lider në ndërtimin dhe instalimin e linjave të tensionit të lartë (400, 220, 110 kv, 35 kv) staf profesionist dhe me më shumë përvojë në Shqipëri dhe rajon. Lexo më shumë Kontakt
KONSTRUKSIONE
METALIKE
Me investime të reja në fushën e prodhimit të konstruksioneve metalike sot kemi të gjitha mundësitë për të arritur 6000 tonë në vit. Lexo më shumë Kontakt
NDËRTIM
GODINASH
Standardet e larta të përdorura në ndërtimin e banesave tona,në përputhje me standardet evropiane. Lexo më shumë Kontakt
0
+
VITE EKSPERIENCE
0
%
PROJEKTE TE SUKSESSHME
0
%
KLIENTE TE KENAQUR
0
+
SHTETET

RRETH DOKO

DOKO është kompania lider në Shqipëri për ndërtimin – ngritjen e linjave elektrike të Tensionit të Lartë. Për më shumë se 26 vite, kemi zbatuar me sukses më shumë se 250 projekte në lidhje me fushën elektrike, duke filluar nga linjat e tensionit të lartë 400 kv-35 kv, nënstacionet elektrike, sistemi Scada etj. Angazhimi ynë në çdo projekt ka qenë çelësi i besimit që kemi nga çdo investitor me të cilin kemi pasur bashkëpunim pasi referencat tona garantojnë aftësinë tonë në realizueshmërinë e këtyre projekteve. Me një staf shumë të kualifikuar dhe një sistem të mirëorganizuar, ne mund të zgjidhim çdo problem, madje edhe atë më të vështirë, kjo  falë përvojës që kemi fituar gjatë këtyre viteve. Objektivi ynë në këtë periudhë globalizimi, është ta bëjmë DOKO pjesë të tregut evropian dhe global, sepse jemi në gjendje të garantojmë standardin e kërkuar nga vendet evropiane

AKTIVITETE

Linja Të Tensionit
Të Lartë

Kompania lider në ndërtimin dhe instalimin e linjave të tensionit të lartë (400, 220, 110 kv, 35 kv) staf  profesionist  dhe me më shumë përvojë në Shqipëri dhe rajon.

Lexo më shumë

Nënstacione
Elektrike

Me zbatimin e projekteve të shumta për nënstacionet elektrike, sistemin SCADA, Doko mund të përmbushë çdo kërkesë të investitorit.

Lexo më shumë

Konstruksione
Metalike

Me investime të reja në fushën e prodhimit të konstruksioneve metalike sot kemi të gjitha mundësitë për të arritur 6000 tonë në vit.

Lexo më shumë

Ndërtim
Godinash

Standardet e larta të përdorura në ndërtimin e banesave tona,në përputhje  me standardet evropiane.

Lexo më shumë

PËRSE NE?

null

HARTIMI I PROJEKTIT

Falë stafit të kualifikuar dhe të mirë trajnuar për të përdorur softuerët bashkëkohorë te design-it, duke mundësuar realizimin e të gjitha projekteve të ndërtimit të kërkuara nga investitorët.

null

TOPOGRAFIA

Përmes të gjithë instrumenteve matës të topografisë dhe ekspertëve të topografisë, ne jemi në gjendje të bëjnë studime të sakta topografike për secilin projekt

null

STUDIMET GJEOLOGJIKE

Për secilin projekt është shumë e rëndësishme të ndërmerret një studim gjeologjik në bazë të cilit bëhet një parashikim i saktë për proçedurat e punës.

null

PUNË CIVILE

Falë investimit tonë në makineri dhe pajisje, ne jemi në gjendje të përmbushim të gjitha punët civile të kërkuara për secilën projekt

null

FURNIZIMI & INSTALIMI

Përvoja e gjatë në treg na ka mundësuar të realizojmë në mënyrë efektive 100% të çdo projekti që ndërmarrim.

null

REALIZIM NË KOHË I PROJEKTEVE

Saktësia është çelësi i suksesit për Doko. Organizimi i duhur bën të mundur përmbushjen dhe respektimin e afateve për dorëzimin e secilit projekt.

null

TESTIMI

Testet janë një përvojë e rëndësishme në tregun e energjisë dhe sot ne jemi në gjendje të bëjmë testimin e çdo projekti që i zbaton ato për të siguruar cilësinë e kërkuar.

null

PRODHIMI I KULLAVE

Prodhimi i kullave është sektori kryesor i industrisë së ndërtimit, ku Doko prodhon 6000 ton në vit.

null

KONSTRUKSIONE METALIKE

Kompania e vetme në Shqipëri që prodhon shtylla metalike etj me mbështetjen e makinerive moderne dhe stafit të kualifikuar që garanton standarde evropiane me cilësi të lartë.